Søk
Close this search box.

Bakgrunn

Veden fra Blå Kors Vedsentral er lokal fra skog i Agder og Telemark, og av ypperste kvalitet. Vi ønsker å støtte norsk skogbruk, og samtidig fremme kortreist og miljøvennlig ved.

Hvert år importeres det mer enn seks millioner sekker ved til Norge. 90% av veden som selges over disk fra byggevarehus og bensinstasjoner i Norge er importert. Samtidig står mye norsk bjørk og lauvskog og råtner på rot.

Blå Kors Kristiansand har inngått et samarbeide med Trekraft AS på Bjelland, og vi har som målsetting å utvikle vårt samarbeide dithen, at vi i felleskap skal være en betydelig leverandør av kortreist og miljøvennlig ved av høy kvalitet i Kristiansandsregionen. Vi skal sørge for at veien fra råvare til fyringsklar ved blir kortest mulig.

Blå Kors Kristiansand har etablert en Vedsentral i Ægirs vei 3, på Lund i Kristiansand. Her er det mulig å kjøre bjørkeved i 40- eller 1.000 liters sekker for salg over disk eller bestille med hjemkjøring.

Ved å kjøpe ved fra Blå Kors Kristiansand bidrar du til verdifull arbeidspraksis for våre deltakere, samtidig som alt overskudd går til alt vårt arbeid for vanskeligstilte familier og mennesker i regionen.

Åpningstider butikk

Du er hjertelig velkommen en til vårt utsalg i Ægirsvei 3 på Lund i Kristiansand. 

Åpningstider:

Dag

Tid

Onsdag

Kl. 12.00 til kl. 18.00

Torsdag

Kl. 12.00 til kl. 18.00

Vi er behjelpelige med å løfte opp paller på medbrakt henger.